All for Joomla All for Webmasters

Luni - Vineri - 8:00 - 20:00

  •  0744 471 853
  •  office@psihologcopiipitesti.ro

Despre noi

"Sa tii in palma sufletul unui copil este, cu siguranta, un privilegiu. Sa fii important in viata unui copil este, poate, un dar divin." J.J. Rousseau

Centrul nostru este specializat în terapia ABA - pentru dezvoltarea şi integrarea copiilor cu dificultaţi

Centrul Rainbow  este singurul centru din judetul Arges care beneficiaza de coordonator acreditat international BCBA ( Board Certified Behavior Analyst)!

Pentru a oferi servicii de terapie ABA ( Analiza Aplicata a Comportamentului) conform standardelor internationale , este esential ca in echipa oricarui copil sa existe un analist comportamental acreditat BCBA sau BCaBA!

Avem ca principal obiectiv ajutarea copiilor ce prezintă diverse tulburări să dezvolte comportamente adecvate din punct de vedere social şi să facilităm integrarea şi acceptarea lor în societate.

De-a lungul timpului am avut ocazia de a lucra cu copii ce prezentau diverse tulburări: autism, ADHD, epilepsie, hemipareze, tulburări de limbaj, hipoacuzie, opoziţionism provocator, sindrom Down, Asperger, etc.

În cadrul cabinetului se pune foarte mult accent pe lucrul în echipă. Aşadar, echipa este formată din terapeuţi, coordonator, cadru didactic (educator/ învăţător) şi nu în ultimul rând părinţi.

Newsletter

Unde ne gasiti:

Adresa
Centrul Rainbow
Str. Gheorghe Doja 60, Pitesti - Arges
Numar de telefon
0744 471 853